Hostal Sant Maurici
1920

Restaurant Hostal Sant Maurici

L’Hostal de Sant Murici es troba al municipi de La Quar, a la comarca de Berguedà. És una fonda d’aquelles de tota la vida, on s’hi respira un ambient rústic i acollidor. Aquí, al nostre restaurant, podreu gaudir d’una cuina tradicional i de brasa, amb productes propis de la nostra finca Maria Escrigas i d’altres pagesos, ramaders i productors locals.

És per això que la nostra carta varia segons la temporada; a la tardor podreu gaudir de deliciosos guissats amb bolets; a l’hivern podeu gaudir del trinxat de col kale del nostre hort ecològic i als mesos d’estiu podreu gaudir dels tomàquets de l’hort. Tenim també un Menú Especial pels amants de l’entrecot de bou (cal reservar).

Molt aviat també tindrem a la vostra disposició les habitacions de l’hostal, amb esmorzar, mitja pensió i pensió completa.

Horari d'hivern

Dilluns tancat · Dimarts tancat · Dimecres i dijous esmorzars i dinars de 8:30 a 16h · Divendres i dissabte esmorzars, dinars i sopars de 8:30 a 23h · Diumenge esmorzars i dinars de 8:30 a 16h

Horari d'estiu

Vacances

b-image-1

L’Hostal es troba a 887 metres sobre el nivell del mar, en un indret pintoresc i tranquil i a la vegada ben comunicat. La casa està envoltada de serres, boscos, pastures, baumes i petits salts d’aigua ideals per gaudir d’espais únics de gran bellesa i misteri.

La seva situació el fa un lloc ideal pels amants de les caminades, les bicis, les motos i les rutes en cavall. La Quar s’estén a la dreta del Llobregat, ja en contacte amb el Lluçanès i amb la riera de Merlès, a l’esquerra, que el separa de Lluçà (El Lluçanès). Pel nord, limita amb Vilada i Borredà (Berguedà), que l’abraça a més per l’est on també limita amb Lluçà (Osona). Pel sud termeneja amb Sagàs i Olvan i a l’oest amb Cercs, tots pertanyents al Berguedà. La major part de la seva extensió correspon a la capçalera de la vall de la Portella, amb el pic de Salga Aguda de 1.171m i la serra de Campdeparets i el serrat de Sant Isidre de 1.121m, al sud.

La riera de la Portella, que travessa el terme de La Quar, desemboca al Llobregat davant la colònia de la Plana (Avià). El límit septentrional del terme és format pel Margançol, que corre en direcció est-oest cap al Llobregat i drenen encara el terme diversos afluents de la riera de Merlès, al sud-est.

Descobreix la nostra carta
b-image-1

L’Hostal Sant Maurici es troba al municipi de La Quar, comarca del Berguedà, en un entorn de muntanya ben comunicat.

En cotxe, l’Hostal està a 7 minuts de Gironella i a 10 de Prats de Lluçanès, on es disposen de tots els serveis: Centre d’atenció primària, botigues d’alimentació o bancs; i a 15 minuts de Berga, capital de la comarca, que, a més, disposa d’Hospital.

L’Hostal està a 1 hora i quart en cotxe des de Barcelona, aproximadament.

Ideal per fer una parada de camí a la Cerdanya!